Vizos į Kiniją

Vienkartinės, daugkartinės



Vizos į Kiniją internetu

 

  Forminimas
7-8 dienos
Forminimas
3-4 dienos
Vienkartinė turistinė iki 90 d.
(Šalyje galima išbūti iki 30 d.)
99 EUR 124 EUR

Dvikartinė turistinė iki 180 d.,

(Šalyje galima išbūti iki 2x30 d.)

109 EUR 135 EUR

Reikalingi dokumentai:

  1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos (pase turi būti 2 tušti puslapiai vizoms klijuoti vienas šalia kito)
  2. 1 spalvota nuotrauka dokumentams baltame fone (matmenys 3,5x4,5cm)
  3. skrydžio bilietų rezervacijos kopija
  4. viešbučio rezervacija (jei nėra adreso, kur gyvens Kinijoje)
  5. paskutinės turėtos vizos kopija.

Papildomai pateikiami anketiniai asmens duomenys, kurie pateikiami su dokumentais konsuliniam skyriui.

Pastabos:

Konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl dokumentus ir asmens duomenis būtina pateikti ne vėliau kaip prieš vieną dieną.

Pateikiant prašymą ir dokumentus konsulatui privaloma atvykti asmeniškai.

Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. (8 616) 16777
el.p.: dalia@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne



Privatumo politika

UŽSISAKYTI NAUJIENAS