Vizos į Kiniją

Vienkartinės, daugkartinės

Vizos į Kiniją internetu

 

  Forminimas
7-8 dienos
Forminimas
3-4 dienos
Vienkartinė turistinė iki 90 d.
(Šalyje galima išbūti iki 30 d.)
107 EUR 132 EUR

Dvikartinė turistinė iki 180 d.,

(Šalyje galima išbūti iki 2x30 d.)

117 EUR 142 EUR

Reikalingi duomenys anketai užpildyti:

      1. Vardas, pavardė (mergautinė, jei moteris ištekėjusi)

      2. Gimimo šalis, (adresas, miestas kur gimė), gyvenamosios vietos adresas, telefono nr., el.paštas.

      3. Darbovietės pavadinimas, pareigos, adresas, kontaktinis tel. nr., metinės pajamos.

      4. Išsilavinimas, mokymosi įstaigos pavadinimas, įstojimo ir baigimo metai, adresas, profesija.

      5. Sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data, pilietybė).

      6. Tėvų duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data, pilietybė), telefono nr., el.paštas.

      7. Paskutinio vizito Kinijoje data, taip pat nurodyti aplankytas šalis per paskutinius 5 metus.

      8. Reikalingi bent vieno šeimos nario duomenys į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju.

 

Reikalingi dokumentai vizai gauti:

  1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos (pase turi būti 2 tušti puslapiai vizoms klijuoti vienas šalia kito)
  2. 1 spalvota nuotrauka dokumentams baltame fone (matmenys 3,5x4,5cm)
  3. skrydžio bilietų rezervacijos kopija
  4. viešbučio rezervacija (jei nėra adreso, kur gyvens Kinijoje)
  5. paskutinės turėtos vizos kopija.
  6. Daugkartinėms verslo vizoms reikalinga ankstesnes Kinijos vizos kopija, pažyma iš darbovietės apie pajamas anglų kalba, prašymas daugkartinei vizai išduoti;

Papildomai pateikiami anketiniai asmens duomenys, kurie pateikiami su dokumentais konsuliniam skyriui.

Pastabos:

 Informuojame, kad Kinijos vizos gavimui reikalinga nuskaityti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus), todėl būtinas asmeniškas dokumentų pridavimas. Mes pasirūpiname visos dokumentacijos įforminimu, užpildome privalomą el. anketą, užregistruojame Jus vizitui į Kinijos konsulatą ir palydime Jus su visų dokumentų paketu.

Konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl dokumentus ir asmens duomenis būtina pateikti ne vėliau kaip prieš vieną dieną.

Pateikiant prašymą ir dokumentus konsulatui privaloma atvykti asmeniškai.

Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. (8 616) 16777
el.p.: dalia@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne



Privatumo politika

UŽSISAKYTI NAUJIENAS