Pietų Afrikos respublikos viza

Vienkartinė iki 3 mėn. turistinė viza

Kaina Eur
Forminimo terminas apie 15- 20 darbo d. (oficialus terminas, tačiau kartais užtrunka ir virš mėnesio) 125 Eur + SGP (siuntimas 140 Eur)

Reikalingi dokumentai :

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos  galiojimo pabaigos
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos
  • aviabilietų  bilietų rezervacijos kopija anglų kalba
  • viešbučio rezervacija arba iškvietimas iš PAR anglų kalba (jeigu kviečia privatus asmuo, tai su iškvietimu turi pristatytii savo asmens dokumento su asmens kodu, kopiją.  )
  • pažyma iš banko sąskaitos apie turimas lėšas– paskutinių 3 mėn.išrašas anglų kalba apie pinigų "judėjimą" sąskaitoje
  • anketiniai duomenys  ( papildomai sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data, pilietybė)
  • pažyma iš darbovietės anglų kalba
  • aiškinamasis raštas anglų kalba
  • medicininių išlaidų draudimas anglų kalba

Bendros pastabos:

  • nuotraukos - spalvotos, skirtos dokumantas (matmenys 3,5 x 4,5 cm)
  • pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į "kitus įrašus" ar "paso galiojimas" vizos neklijuojamos)
  • pasas - nesupėšytas, neapdraskytas ir t.t.
  • anketiniai duomenys - darbovietė,pareigos, ądresas, telefonas,gyvenamasis ądresas, kontaktinis telefonas,mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), sutuoktinio vardas,pavardė, gimimo data ir pilietybė.
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 262 7777, mob. 8 610 400 77
el.p.: kristina@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne



Privatumo politika

UŽSISAKYTI NAUJIENAS