Turistinė iki 6 mėnesių

Forminimo terminas

Kaina Eur

3 darbo dienos 45 EUR

Tikslesnės informacijos teirautis agentūroje

Reikalingi dokumentai:

1. Lietuvos Respublikos piliečio pasas, galiojantis ne trumpiau kaip vienerius metus, po vizos galiojimo pabaigos su bent vienu tuščiu puslapiu, pvz. viza išduodama 6 mėn. + dar 12 mėnesių turi galioti jūsų pasas. 
2. viena spalvota nuotrauka 5x5 cm (buvo 3,5 x 4,5).
3. anketiniai duomenys (papildomai: tėvo, motinos ir sutuoktinio vardai ir pavardės, bei pilietybė; ar neturit giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvot Indijoje, nurodyti adresą kur buvot apsistojęs ir telefoną, bei ankstesnės vizos numerį ir išdavimo datą, bei kur buvo išduota viza).
4. lėktuvo bilietų ir viešbučio rezervacijos kopijos.
 

Pastabos:
1) *Pareiškėjai turi pateikti dokumentus prieš 4 darbo dienas iki planuojamos vizos gavimo datos.
2) viza galioja nuo jos išdavimo datos + 3 arba 6 mėn. (ne pagal skrydžio datas).
3) yra galimybė įforminti ir tarnybinę (business) vizą.

Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 27 777, mob. (8 610) 40077
el.p.: eglekel@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne



Privatumo politika

UŽSISAKYTI NAUJIENAS