Azerbaidžano viza

LR  PILIEČIAMS

Vienkartinė turistinė iki 30 d.

100 EUR

 

Forminimo terminas - apie 7 d.d..

Reikalingi dokumentai:

  1. Pasas turi glioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.
  2. 2 nuotraukos: spalvotos, skirtos dokumentams, su baltu fonu (matmenys 3,5x4,5 cm, gali būti kokybiškai skenuota),
  3. Anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę ar kt.),
  4. Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija,
  5. Viešbučio rezervacija Azerbaidžane.
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: sarune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne



Privatumo politika

UŽSISAKYTI NAUJIENAS