Vizos į Kiniją | ŠVITĖ

Vizos į Kiniją

Vienkartinės ir dvikartinės vizos į Kiniją



Vizos į Kiniją internetu

 

  Forminimas
7-8 dienos
Forminimas
3-4 dienos
Vienkartinė turistinė iki 90 d.
(Šalyje galima išbūti iki 30 d.)
99 EUR 124 EUR

Dvikartinė turistinė iki 180 d.,

(Šalyje galima išbūti iki 2x30 d.)

109 EUR 135 EUR

Reikalingi dokumentai:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos (pase turi būti 2 tušti puslapiai vizoms klijuoti vienas šalia kito)
2. 1 spalvota nuotrauka
3. skrydžio bilietų rezervacijos kopija
4. viešbučio rezervacija (jei nėra adreso, kur gyvens Kinijoje)
5. anketiniai duomenys: standartiniai (kur dirba, gyvena)

bei papildomai: Nurodyti vieną šeimos narį ar giminaitį (motiną, tėvą, brolį, seserį) į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje (Vardus ir Pavardes, kontaktinio telefono numerį, elektroninio pašto adresą, namų adresą, darbovietės adresą ir užimamas pareigas).

Jeigu žmogus yra buvęs Kinijoje, tai reikia pateikti kada paskutinį kartą buvo.
Taip pat nurodyti kokiose šalyse yra buvęs per paskutinius vienerius metus.
Nurodyti žmogaus šeimyninę padėtį. Jeigu vedęs ar ištekėjusi, reikalinga: sutuoktinio Vardas ir Pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data.
Reikia nurodyti tikslų adresą, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį, tai nurodyti to žmogaus Vardą, Pavardę, adresą ir telefoną. 


Pastaba: konsulinis skyrius dirba antradieniais ir ketvirtadieniais, todėl paso kopiją būtina pateikti prieš vieną dieną (užsakyti iškvietimą).

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS