Pietų Afrikos respublikos viza | ŠVITĖ
Puslapis neatnaujintas, informacija gali būti netiksli.
Dėl tikslesnės informacijos prašome užpildyti paklausimą.

Pietų Afrikos respublikos viza


PAR  LR  PILIEČIAMS

 

Forminimas apie 12 - 14 d.d.

Daugkartinė turistinė viza

460 Lt  (133,23 EUR) + SGP** 

Reikalingi dokumentai :

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos  galiojimo pabaigos
  • 2 spalvotos nuotraukos
  • lėktuvo  bilietų rezervacijos kopija
  • viešbučio rezervacija arba iškvietimas iš PAR (jeigu kviečia privatus asmuo, tai su iškvietimu turi pristatytii savo asmens dokumento su asmens kodu, kopiją.  )
  • ištrauka iš banko sąskaitos – rekomenduojama, kad vėliau nekiltų nesklandumų.
  • anketiniai duomenys  ( papildomai sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data, pilietybė)
  • medicininių išlaidų draudimo kopija
  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. (8 600) 977 97
el.p.: ramune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS