Indijos viza | ŠVITĖ

Indijos viza


LR PILIEČIAMS

Forminimo terminas: 4-5 savaitės*

Turistinė iki 6 mėn.

115 EUR 

Tikslesnės informacijos teirautis agentūroje

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis ne trumpiau kaip vienerius metus, po vizos galiojimo pabaigos su bent vienu tuščiu puslapiu. PVZ. viza išduodama 6 mėn + dar 12mėnesių turi galioti jūsų pasas. 
2. viena spalvota nuotrauka 5x5cm (buvo 3,5 x 4,5)
3. anketiniai duomenys (papildomai : tėvo, motinos ir sutuoktinio vardai ir pavardės, bei pilietybė; ar neturit giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvot Indijoje, nurodyti adresą kur buvot apsistojęs ir telefoną, bei ankstesnės vizos numerį ir išdavimo data, bei kur buvo išduota viza )
4. lėktuvo bilietų ir viešbučio rezervacijos kopijos

 

Pastabos:
1) *Pareiškėjai turi pateikti prašymą vizai gauti ne vėliau kaip 30 dienų iki planuojamos kelionės datos
2)  Vizą galima įforminti ir greičiau (teirautis biure)
3) viza galioja nuo jos išdavimo datos + 3 arba 6 mėn (ne pagal skrydžio datas)
4) yra galimybė įforminti ir tarnybinę (business) vizą

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 21 24 107, mob. (8 610) 40077
el.p.: eglekel@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS