Zambijos viza | ŠVITĖ

Zambijos viza


ZAMBIJOS VIZA

ZAMBIJA  LR  PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS
APIE 12 D.D.

Vienkartinė iki 30 d.

475 (137,57 EUR) +SGP**

Reikalingi dokumentai :

1.      pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2.      2 nuotraukos
3.      lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4.     viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kuriuo apsistos Zambijoje
5.      anketiniai duomenys
6.      skiepai nuo geltonojo drugio, maliarijos

Pastaba : vizos galiojimo terminas – 3 mėn nuo išdavimo datos.

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS