Vietnamo viza | ŠVITĖ

Vietnamo viza


LR  PILIEČIAMS

 

Forminimo terminas
APIE 10 dienų

Vienkartinė turistinė iki 14 d.

485 Lt (140,47 EUR)

Vienkartinė turistinė iki 30 d.

515 Lt (149,15 EUR)

Reikalingi dokumentai :

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos  galiojimo pabaigos
  • 2 spalvotos nuotraukos
  • lėktuvo  bilietų rezervacijos kopija
  • viešbučio rezervacijos kopija
  • anketiniai duomenys 
  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS