Uzbekistano viza | ŠVITĖ

Uzbekistano viza


 

FORMINIMO TERMINAS

10-12 D.D.

7-8 D.D.

KAINA LT

KAINA LT

Vienkartinė turistinė iki 7 d.

600 (173,81 EUR)

670 (194,05 EUR)

Vienkartinė turistinė iki 15 d.

660 (191,15 EUR)

700 (202,73 EUR)

Vienkartinė turistinė iki 30 d.

660 (191.15 EUR)

720 (208,53 EUR)

Reikalingi dokumentai:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. viena spalvota nuotrauka
3. anketiniai duomenys: sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data; jei žmogus turi giminaičių Uzbekistane, reikia nurodyti jų vardus, pavardes ir giminystės ryšį; jei žmogus ankščiau buvo Uzbekistane, nurodyti kada; jeigu žmogus gimęs Uzbekistane, reikia pažymos iš migracinės tarnybos - nuo kada gyvena Lietuvoje ir turi LR pilietybę. Pažyma turi būti išversta į rusų kalbą ir patvirtinta notaru.
4. pažymos iš darbo rusų arba anglų kalba apie tai, kad toks ir toks VARDENIS  PAVARDENIS dirba tokioje ir tokioje įmonėje, tokiose ir tokiose pareigose.
5. viešbučio patvirtinimas iš Uzbekistano apie 100% apmokejimą. Be viešbučio vizos nebus forminamos.

Pastaba: vizą galima užsakyti su paso kopija.

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: sarune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS