Tailando viza | ŠVITĖ

Tailando viza


LR  PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS
7 D.D

Turistinė vienkartinė viza 

160 Lt (46,34 EUR)

Turistinė dvikartinė viza 

270,01 Lt (78,20 EUR)

 

Vizų rūšys

Tranzitinė viza  yra skirta vykti tranzitu per Tailando Karalystės teritoriją. Tranzitinė viza suteikia
teisę būti Tailando Karalystės teritorijoje iki 30 dienų. Tranzitinė viza išduodama šiais atvejais:

  • Keliaujant į kitas šalis per Tailando Karalystės teritoriją
  • Vykstant į sporto varžybas (sportininkams, treneriams, kt.)

Turistinė viza  suteikia teisę būti Tailando Karalystės teritorijoje  iki  60 dienų. Turistinė viza
išduodama šiais atvejais:

  • Vykstant į Tailando Karalystę turizmo tikslais
  • Vykstant medicininio gydymo tikslais

Vizų išdavimui būtini dokumentai

  • Galiojantį pasą (galiojimo laikas ne trumpesnis kaip 6 mėn.  nuo įvažiavimo į Tailando Karalystę dienos)
  • Paso kopiją (puslapio su nuotrauka)
  • Užpildytą prašymo formą
  • Patvirtinimą apie sumokėtą mokestį už vizą
  • 1 spalvotą nuotrauką (darytą ne seniau kaip prieš 6 mėn., 4,5cmx3,5cm)
  • Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją
  • Leidimo laikinai/nuolat gyventi Lietuvoje kopiją (ne Lietuvos piliečiams)
  • Papildomus dokumentus, patvirtinančius kelionės tikslą (jei kreipiamasi dėl tranzitinės ar neimigracinės vizos)

Pastaba

  • Vizos panaudojimo laikotarpis (nurodytas išduotoje vizoje kaip „visa must be utilized before...“) nurodo per kiek laiko nuo vizos išdavimo datos reikia įvažiuoti į šalį. Buvimo šalyje laikotarpis priklauso nuo vizos tipo ir yra skaičiuojamas nuo įvažiavimo į šalį dienos.
  • Viza išduodama per 5 darbo dienas. Konsulinis mokestis  yra negrąžinamas ir  gali keistis be išankstinio įspėjimo.
  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: sarune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS