Namibijos viza | ŠVITĖ

Namibijos viza


NAMIBIJA  LR  PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS APIE 12 D.D.

Vienkartinė iki 30 d.

435 Lt +SGP** (125,98 EUR)

Reikalingi dokumentai :

1.      pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2.      2 spalvotos nuotraukos
3.      lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4.      viešbučio rezervacijos kopija arba išpirktas turas
5.      anketiniai duomenys

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: sarune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS