Mongolijos viza | ŠVITĖ

Mongolijos viza


LR  PILIEČIAMS

 

Forminimo terminas
APIE 10 D.D

Vienkartinė iki 30 d.

176,67 EUR

Reikalingi dokumentai :
1.       pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2.       2 nuotraukos
3.       lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4.       viešbučio rezervacijos kopija (pageidautina)
5.       anketiniai duomenys (papildomai reikia nurodyti keliaujančio tėvo ir motinos vardus ir pavardes)

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: sarune@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS