Laoso viza | ŠVITĖ

Laoso viza


Vienkartinė  turistinė viza iki 30 d.

140,47 EUR + SGP**

Reikalingi dokumentai:

 1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
 2. 2 spalvotos nuotraukos
 3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
 4. viešbučio rezervacijos kopija
 5. anketiniai duomenys

Pastaba. Vizos forminimo sąlygos gali keistis. Teirautis biure.

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS