Irano viza | ŠVITĖ

Irano viza


IRANAS LR PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS
APIE 3-4 SAVAITES

Vienkartinė iki 30 d.

215 Eur

Reikalingi dokumentai turistinei vizai:

Turistinė viza suteikiama užsienio valstybių piliečiams, kurie ketina keliauti po šalį, taip pat tiems, kurie ketina Irane aplankyti savo šeimą ir artimuosius.

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos. Pasas turi būti nesuplėšytas, nesudraskytas ir t.t.

2. 1 spalvota nuotrauka, skirta dokumentams, su baltu fonu, matmenys 3,5 x 4,5 cm (jei moteris, tai nuotraukoje turi ryšėti skarą)

3. Iškvietimas iš Irano

4. Aviabilietų rezervacijos kopija,

5. Tikslus adresas, kur apsistos Irane

6. Medicininių išlaidų draudimas

7. Anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamasis adresas, kontaktinis telefonas, tėvo vardas ir pavardė, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data ir pilietybė.)


Pastaba: viza galioja 3 mėn., bet šalyje galima išbūti iki 30 d;
Kainos ir terminai gali keistis. Teirautis biure.

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS