Ganos viza | ŠVITĖ

Ganos viza


GANOS VIZA

GANA  LR  PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS
APIE 16 D.D.

Vienkartinė iki 30 d.

489,99 Lt + SGP** (141,91 EUR)

Reikalingi dokumentai :

1.  pasas, galiojantis  mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2.  4 nuotraukos
3.  lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4.  viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas ( jei iškvietimas iš fizinio asmens  + kviečiančio žmogaus paso kopija)
5.  anketiniai duomenys
6.  skiepai nuo geltonojo drugio

 

Pastaba: yra galimybė vizos forminimo procedūrą paspartinti (tikslinti biure)

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS