Etiopijos viza | ŠVITĖ

Etiopijos viza


ETIOPIJA  LR  PILIEČIAMS

 

FORMINIMO TERMINAS
APIE 12 D.D.

Vienkartinė iki 30 d.

119 Eur (+ SGP 116 EUR)**

Reikalingi dokumentai:

1. Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 1 spalvota nuotrauka
3. Aviabilietų rezervacijos kopija
4. Viešbučio rezervacija kopija arba iškvietimas iš Etiopijos
5. Anketiniai duomenys

* vaikams ir suaugusiems kaina yra ta pati, išlygų nėra
**siuntimas greituoju paštu. Kaina apie 116 Eur.

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS