Alžyro viza | ŠVITĖ

Alžyro viza


 

LR PILIEČIAMS FORMINIMO TERMINAS
 apie 12-14 dienų
Vienkartinė iki 30 d. 246,18 EUR

Reikalingi dokumentai:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 2 spalvotos nuotraukos
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4. iškvietimas (turi būti taip pat nusiųstas į Alžyro Ambasados konsulinį skyrių Varšuvoje)
5. anketiniai duomenys
6. medicininių išlaidų draudimas 35 000 EUR sumai (draudimą galite įsigyti mūsų biure)

Pastaba: moterims vizos forminimo terminas gali užtrukti ilgiau

 

  Pasidalink:
Išsamesnės informacijos prašome teirautis:
tel. (8 5) 26 29 000, mob. 8602 04224
el.p.: alisa@svite.lt

Informacija

PAKLAUSIMAS

Šalis, į kurią vyksite:




Draudimas:

Taip     Ne




UŽSISAKYTI NAUJIENAS